Ramatuelle i en vecka

Hej Kära läsare,
Nu är det Annandag påsk och ni är nog lediga. Har ni haft det bra? Jag har pratat med några av er idag men många av er är hos släktingar och upptagna med annat under en helg som denna. Jag är också ledig eftersom jag åker till södra Frankrike idag. Jag är på väg till en konstnärsby upp i bergen nära Saint Tropez. Jag har en vän som har en lägenhet där och hon frågade mig om jag ville följa med dit och det är ju inget man tackar nej till, eller hur?! Jag kommer att jobba på linjerna eftersom min vän har lovat mig att jag kommer att kunna använda hennes kontor där för att jobba men kommer att köra kortare pass då jag är inloggad så håll koll på schemat eller maila mig för mer info, ni kan maila mig här. Rauni kommer att jobba som vanligt på 820 959 59 (Norge) mellan 10-00 varje dag och om ni inte får tag på henne så är det nog för att hon sitter upptagen på hennes andra linjer eftersom hon har en hel del att göra men det är bara att ringa igen eller maila mig för mer information. Jag kommer att svara er från bergstopparna i den friska luften och långt borta från Paris högtrafikerade gator och storstadsmuller och det kommer att göra mig gott.
/Alva