Pictures from my jogging route

Dear readers,
So now it is the 1st of September…Summer is officially over or? Well here it’s still ok weather but I am heading up north on Friday so I guess I’ll feel the start of autumn pretty soon. I have tried to run regularly lately and I manage to run for 40 minutes a couple of times a week. It is nice to feel the progress everytime I’m out. Think I could go for 50 minutes which is actually something I never was able to do before. Then it’s of course nice to fit in to those jeans that I have been waiting for to fit in to. Sometimes I buy clothes that are too small thinking that I’ll fit in to them soon, I guess this is my Capricorn side speaking, always putting up small and big goals…Looking at the statistics for August on the Tarot lines and I actually managed to work quite a lot although this house was filled with guests and I had a little vacation. I feel that this summer has been nice and I am actually welcoming the autumn with open arms, hope you feel the same way? Here are some pictures from my jogging route today:

Kära läsare,
Så nu är det den 1:a September…Sommaren är officiellt över eller? Här är vädret fortfarande ok men jag åker norrut på fredag och antar att jag kommer att känna av hösten ganska så snart. Jag har försökt att springa regelbundet den senaste tiden och lyckas springa i 40 minuter ett par gånger i veckan. Det känns bra att känna framstegen varje gång jag är ute. Tror att jag skulle kunna köra 50 minuter vilket faktiskt är något jag aldrig kunnat göra förut. Sen är det såklart trevligt att kunna få på sig de där jeansen som jag väntat på att kunna ha på mig. Jag köper ibland kläder som är för små och tänker att jag nog kan ha på mig dem snart, antar att det är min Stenbockssida som talar och alltid sätter upp små och stora mål…Tittar på statistiken för Augusti för Tarotlinjerna och jag lyckades faktiskt jobba en hel del trots att hemmet har varit fullt av gäster samt att jag haft lite semester. Jag känner att den här sommaren har varit bra och jag välkomnar faktiskt hösten med öppna armar, hoppas ni känner likadant? Här kommer lite bilder från min joggingrunda idag:

Recognize this bridge? It's the bridge from the movie Inception. Känner du igen den här bron? Det är bron från filmen Inception.
Here I can actually run ON the Seine:) Här kan jag faktiskt springa PÅ Seinefloden:)
My beautiful and mysterious Paris. Mitt vackra och mystiska Paris.
Another view from the "Inception bridge". En till vy från inceptionbron.