Oslo – Sessioner

Kära läsare,alvaoslo3
Snart är det midnatt och en ny dag. Jag har haft en intensiv period i Norge med kundmöten. Ni som jag inte hann träffa beklagar jag för men det var först till kvarn som gällde och då mötte jag de elva första som anmält sig för sessioner och ytterligare i Sverige.

Vet att vissa av er mailat till mig i sista sekund men det fanns inte tid att oralvaoslo4dna fler bokningar denna gång. Nu bär det av till Sverige. Jag har haft det väldigt bra i Norge och tycker att både människor och miljön är väldigt välkomnande. Fick se området Frogner också och det var ju helt otroligt fint, exakt det jag gillar och vilka lyktor utanför portarna!

När jag åker tillbaka till Sverige så bär jag med mig fina minnen från er alla som jag träffade här. Väldigt bra människor helt enkelt för att uttrycka mig kort. Rent praktiskt så fungerade det bra bortsett från att hotellrummet jag fick till en början var dåligt och att mitt kontokort hade nån bugg och att jag var ganska så stressad med att hinna med allt under den andra dalvaoslo2agen.

Tycker att norrmännen är så genuina och enkla att ha och göra med. Med andra ord har det varit toppen att vara här och vi ses snart igen. Hann gå en runda i stan idag men fy f… vad kallt det har blivit.

Jag har utvecklat franska "frysgener" under mina tio år i Frankrike och blir känslig för den nordiska kylan! Sen stänger alla butiker så tidigt här så man hinner ju inte värma sig i butikerna heller. Märker tydligt att allt stänger lite tidigare här. I Sverige är det nog öppet lite längre men de har en bit kvar innan jag anser att de har öppet länge nog. Dock så är det bra att påpeka att jag är en nattmännsika och allt stänger tidigt för mig…

Önskar er en fin Tisdag och hoppas att det blir en bra vecka:) Här ser ni bilder på Oslo, restaurangen jag slappnade av på efter alla readings, hotellrummealvaoslot där jag tog emot vissa av kunderna samt mig innan en session. 

Kram, Alva