Onsdagen i bilder

Kära läsare,
Jag tog en ledig eftermiddag igår och begav mig till Paris innersta och äldsta områden, i närheten av Louvren och första distriktet. Det blev både lite shopping och en middag på min favoritrestaurang tillsammans med min norska vän som också bor i Frankrike sedan ett par år tillbaka. Det är julstämning i luften och även om det inte har snöat än så känns det ändå mysigt och magiskt här. Det ska ju snöa varje dag enligt väderleksrapporterna men inget händer, nåja, jag åker ju till Sverige snart så där får man snö så det räcker, eller hur;)? Det ska bli underbart att åka norrut, denna gång ser jag till och stanna i en hel månad. Jag kommer självklart att jobba under tiden jag är där också men kanske inte lika många timmar per dag. Här kommer lite bilder från Onsdagen:

Underbart litet köpcenter och restaurang till höger...vilken stämningsfull plats:)

Spännande doft för hemmet från Esteban
Min favoritrestaurang i stan
Och så den goda maten och vackra uppläggningen, himmelskt!