Om vår, blommor och Vädurar och deras dekader

tulipsflowersspringKära läsare,
Nu är det dags att vakna ur vinterdvalan och möta en fantastisk årstid. Ni har väl också varmare väder upp i norr räknar jag med. Jag köpte lite tulpaner och en fin blomma till balkongen. Även katten är gladare nu och ligger och solar och har sig. Jag vill påminna om att frågelådan väntar på nya frågor, det är bara att höra av sig. Mer om frågelådan hittar ni här.

Det är många av mina kunder och vänner som fyller år under denna tid på året. Den 2:a, 4:e, 6:e, 8:e, 10:e och 16:e April är dagar då många stammisar samt nära vänner fyller år. Det är ju Vädurar och jag gillar detta tecken och ni verkar gilla mig med:) Har även en del vänner födda i Vädurens första dekad i slutet av Mars och man kan se en tydligare påverkan av Fiskarnas tecken hos dem än hos de Aprilfödda. Många Vädurar i första dekaden har en artistisk talang och fokus handlar en hel del om att ta hand om behövande. Det är även en hel del utsvävningar emotionellt på ett annat sätt än i de två andra dekaderna.

Andra dekaden (1-10 April) upplever jag som mer återhållsamma med känsloyttringar även om de har ett dynamiskt känsloliv och mycket temperament. Det är något med Vädurar födda i denna dekad som gör att de inte vill släppa fram sina känslor tills bägaren rinner över så att säga. Personer födda i denna dekad är väldigt sociala och har en underbar humor. De är väldigt bestämda men vänliga på samma gång.

Den sista dekadens Vädurar närmar sig Oxens lite mer jordnära energi och här hittar vi hårt arbetande personer som har väldigt tydliga karriärsmål i sikte. Det är tämligen självsäkra personer och kan ibland verka lite väl hårdnackade eftersom både Väduren och Oxen är tämligen envisa och kanske inte särskilt flexibla. Här har vi personer med mycket driv och mod.