Om spådamen Rose

Vår nya spådam är nu inloggad och kommer att vara inloggad på den norska linjen “Alvas egne favoritter” på Söndagar, Måndagar och Tisdagar. Här under kommer en liten presentation om Rose.

Jag heter Rose och har jobbat som spådam i ungefär 5 år men jag har sysslat med tarot i 35 år, i början var det mer för min egen räkning. Jag uppdagade att jag kunde se mycket i dessa kort, både framtid nutid och dåtid. Har haft detta sedan barnsben. Alla tyckte jag var konstig för att jag “pratade med ingenting” som de sa. Min första kontakt med andevärlden var när jag var runt 3år. I min uppväxt fick man absolut inte prata med andevärlden och heller inte se in i framtiden. Många gånger visste jag mer om personer än vad de själva visste. Jag ser vad du står i och vad du har varit i. Många säger att de blir lugna när de har pratat med mig. Jag ser på jobb, kärlek och annat som du frågar om, ingen fråga är för dum som jag
säger. Jag är siar om tid, men det kan vara förskjutningar på tiden som är svår att fånga in ibland. Jag kanaliserar samtidigt som jag ser korten, har även kontakt med andevärlden. Ger även healing när det behövs. Jag använder också pendel emellanåt. Jag kan se tidigare liv och har även kontakt med änglar. Jag arbetar med många olika kortlekar. Har även börjat med runor på sistone.
Välkommen att ringa mig på 820 959 59 (26 Kr/min).
Vänligen,
Rose