Om Ariel utifrån mitt (Alvas) perspektiv

17 maiArielAriel – vår norsktalande spådam från Island

Vår spådam Ariel är bosatt i Berlin men just nu går hon på konsthögskola i Norge. Ariel är ursprungligen från Island men har delvis vuxit upp i Norge där hennes pappa jobbade som psykolog. Ariel är en mångsidig person som både sjunger och skriver musik, målar och skapar diverse konstinstallationer samt jobbar som spådam för oss. Jag har sett en del av hennes verk och lyssnat på hennes musik, det är en ytterst talangfull person.

Jag skulle beskriva hennes energi som behagligt inkännande och med ett oerhört skarpt intellekt. En slags ödmjuk och dynamisk personlig i en helhet. Här har vi en person som "ser" dig men som inte kommer att tala om för dig vad hon ser om du inte frågar om det. Hon är inte påstridig utan mild och mjuk i sin framtoning.

Jag upplever henne som principfast och rättvis. Här har vi Jungfruns resonabla drag som är tydliga. Samtidigt så har hon en betydligt med eldig och busig sida som kommer fram i hennes kreativa uttryck:)

Det vilar en vis och klok person i hennes väsen. Det är en självklarhet att ha henne i mitt spåteam (på norska linjen än så länge). Här kan ni läsa Ariels egna presentation om sig själv.

Ariel nås på 829 95 466 (Norge) (kr26,00/min).