Nyhetsbrev

Kära svenska och norska kunder,
Hoppas att ni har det bra och att det inte blir för mycket stress såhär innan Jul. Snart är 2015 slut och det har ju tyvärr varit ett turbulent år globalt sett i världen så man hoppas på ett bättre år nästa år.

Hemsidan har ett stabilt antal besökare och statistiken visar att det är Sverige och Norge som toppar listan på länder som besöker sidan vilket ju inte är konstigt eftersom jag har mina kunder där. Det som däremot är förvånande är att det är nästan lika många män som kvinnor som besöker sidan, jag trodde att majoriteten var kvinnor faktiskt. Fördelningen mellan nya besökare och stammisar är ungefär lika också. I Fredagen den 4:e December hade sidan 339 besök och den senaste månaden har sidan haft hela 1997 besök vilket jag är nöjd med. Statistiken visar även att antalet besökare ökar lite grann för varje år.

Ni som inte sett det redan här på hemsidan så har jag öppnat en liten butiksdel där jag säljer både Tarotkort, lite smycken och handgjorda påsar till Tarotkortlekar och dyl. Ta en titt där om det låter intressant (perfekta julklappar för de som har god smak:). Butiken kommer att fyllas med mer varor efterhand. Ta en titt här ifall det låter intressant.

Avslutningsvis så kan ni ta en titt på bilden härunder som är en Julhälsning till er alla samt innehåller information om ett specialerbjudande som gäller fram till den 23:e December.

God Jul och Gott Nytt År!

/Alva

Julmys