Nyhetsbrev vår 2018

Kära läsare,
Våren närmar sig med en liten släng snöfall här i Paris…Häromdagen hade vi 18 grader och jag tog denna bild i parken brevid:

PastedGraphic-2Det är tvära kast i naturen och även på andra plan för många av oss. Rent astrologiskt så är Saturnus placering i Stenbocken en utmaning. Det finns lärdomar att lära sig och tålamodet sätts på spel. Jupiters retrograd i Skorpionen får många av oss upptäcka hemligheter och kanske blunda för dem. Det är dags att se saker och ting för vad de är för annars kan läxan bli svår och långdragen. Det är hög tid att agera metodiskt och rättvist. Sanningen kan vara svår men den är oundviklig och den är där för att visa dig vägen. Det som inte längre tjänar sitt syfte eller som kanske aldrig tjänade sitt syfte är på väg ut. Ta in det som är varaktigt, seriöst och ärligt, belöningen är kanske inte omedelbar men den är på väg och den är äkta. Hållbarhet i relationer och stabilitet är mottot nu. Lärdomen är att se saker och ting för vad de verkligen är. Eftersom det är vår snart så har jag lagt upp ett vårebjudande som gäller under en vecka från och med idag. Här under kan ni se erbjudandet:

SpecialVår2018

 

Jag söker fortsatt efter fler seriösa spådamer, mer information om detta hittar ni här: https://www.medium-alva.com/2015/09/soker-efter-duktiga-spadamer/

Önskar er en underbar vår!

Bästa Hälsningar,

Alva med spådamer