Nyhetsbrev Mars 2017

watsonsleepingKära läsare,
Hoppas ni har det bra uppe i norr. Tänkte uppdatera er med lite information om allt som sker. Till att börja med så har Sophia börjat på norska linjen. Sophia är en engelsktalande spådam som har en speciell bakgrund, läs mer om henne här: https://www.medium-alva.com/2017/03/about-sophia/

Jag har fått önskemål ifrån från mina stamkunder och däribland så kom en kund med ett önskemål om en spåchat och det tycker jag låter riktigt bra. Till att börja med så ser jag framför mig en chat på Skype mellan er, mig, Ariel och Sophia. Chatten kommer inte att publiceras på hemsidan efteråt. Vi kommer att chatta under en timme och det kommer att vara ett fast pris på 10 Euro per person. Betalning sker i förskott men betala inte förräns vi har kommit överens om ett datum. Ni som är intresserade får gärna maila mig så hör jag av mig till er via mail angående tid och datum. Rent praktiskt så går det till så att jag lägger till er i Skype efter betalning och efter att ni angett er användar ID, därefter loggar vi alla in en bestämd tid. Jag, Sophia och Ariel att vara inloggade och svara på era frågor i en hel timme. Ni kommer alltså att få flera svar på era frågor. Helst skriver ni på engelska eftersom Sophia inte pratar svenska eller norska. Maila mig ifall du är intresserad av att chatta med oss och ange gärna en tid som passar dig på: postmaster@medium-alva.com

Rent astrologiskt så är det en krävande tid för vissa av er när det gäller studier, utbildning och personlig utveckling, håll ut i ett tag till, det lossnar i mitten av Juni. Rent energimässigt så är det aningen frustrerande för en del av er eftersom det rör på sig men allting verkar röra på sig väldigt långsamt även om det är en bestämd riktning som det rör sig mot så att säga.  Det var allt för nu. Vill tacka alla våra stammisar och även nya kunder för ert förtroende.  Jag, Watson, Ariel, Sophia och Rauni önskar er en fortsatt fin vår!