Ny vecka med nya utmaningar

AlvapicnicKära läsare, Då har vi en ny vecka framför oss och nya utmaningar kanske? Idag går solen in i Oxens tecken samtidigt som månen kliver in i Tvillingarna. Merkurius och Mars står också i Oxens tecken och jag kan konstatera att detta kommer att påverka er Oxar både på ett personligt, intellektuellt och kärleksmässigt plan. Venus står i Tvillingarnas tecken och tillsammans med månen så kan ni Tvillingar räkna med en hel del känslomässiga dagar och kanske även ett starkt möte som påverkar ert inre på ett sätt som ni inte hade tänkt er. Som tur är så har Jupiters retrograd i Lejonet vänt vilket innebär att ni Lejon som kämpat på ett tag och känt att yrkesliv och karriär inte rört sig framåt på det viset som ni önskat er, kommer att uppleva att det vänder och det är dags för er att skörda frukten av era ansträngningar samt att det kommer in nya jobbförslag eller möjligheter. Jag som Stenbock har de senaste dagarna känt av en konstig känsla som om jag bör vara vaksam över något nu, som om något negativt kan komma att hända även globalt men det kan ju bara vara Plutos retrograd i mitt tecken från och med den 17:e April som jag känner av…Jag råder alla Stenbockar att vara vaksamma nu och då menar jag att ni bör cykla med cykelhjälm, se över när ni passerar trafikerade gator etc. Det är kanske inte direkt relaterat till Plutos retrograd men det känns som något som jag bör förmedla och då gör jag det nu. Nåja, nog om oroande tankar, snart bär det av till parken och solljuset för att träffa lite vänner. Det blir en salig blandning av element: två Kräftor, två Lejon, en Stenbock, en eller två Tvillingar (den ena kan inte bestämma sig såklart:) och en Skorpion.