Ny vecka börjas med en bokbeställning

Hej allesammans!
Dags för en ny vecka och personligen så tycker jag att Måndagar är en ganska trevlig veckodag! Denna vecka börjades med att beställa boken “The Tibetan book of living and dying” av Sogyal Rinpoche, det ska vara ett mästerverk enligt recensionerna. Den finns även på svenska men jag beställde den engelska versionen eftersom det skulle bli så dyrt att beställa från Sverige (som vanligt så är vissa saker så dyra i Sverige av någon märklig anledning).
hej

En annan ny sak som jag gläds över ja, jag är lättroad ibland… är denna underbara lykta från Indiska som jag fick i julklapp av min syster:

Nu är det dags att ta tag i lite pappersarbete och invänta era samtal. Fick just samtal av en kund som sa att hon blev rädd för att jag hade försvunnit eftersom hon inte hade hittat mig längre på en annan linje som jag jobbade för förut men jag försäkrade henne om att jag finns här men endast på ett nummer i Norge och ett i Sverige, det blir för många linjer annars. Det är alltid trevligt med mina kära stammisar och era fina kommentarer, ni är så snälla:)