Nu är det dags för Ann att jobba på den nya linjen:)

Kära läsare,
Som ni kanske redan vet så har jag öppnat en till linje i Norge som heter Alva’s Egne Favoritter med nummer 820 959 59 (26Kr/min) där jag personligen valt ut spådamer som är bra och träffsäkra. Spådam Rauni har kört de första 8 dagarna och Imorgon (Måndag) är det dags för Ann att vägleda, skicka healing och svara på de frågor ni har. Denna vecka jobbar Ann i två dagar hos oss eftersom hon har ett späckat schema så passa på och ring henne på Måndag eller Tisdag om ni vill få tag på henne. Hon kommer att jobba hos oss varje vecka dock så de som inte kan ringa henne nu kan såklart göra det under hösten. Svenska kunder som vill nå Ann i Sverige ringer 0939-114 71 07 (19.90Kr/Min). Ann jobbar hos oss eftersom hon är väldigt träffsäker, dessutom så har jag fått väldigt bra feedback av mina kunder som har ringt henne, därför är hon en självklar spådam på min linje.

Här har ni Anns egna presentation av sig själv:

Hej, och Välkomna!

Jag heter Ann och arbetar med spådom om nutid, framtid och dåtid, tarot, healing, distanshealing, chakrabalansering, medial vägledning, andekontakt, utomjordingar, änglar, positivt tänkande, positiva affirmationer, visualiseringar, meditation, kost samt örter.Den mediala förmågan har gått i arv sedan flera generationer i min släkt. Jag spår dig genom att jag känner in energierna runt dig och genom tarotkorten. Jag har närmare 30 års erfarenhet av spådom. Du kan fråga mig om allt mellan himmel och jord, du kan också ringa till mig om du bara vill prata en stund. Jag svarar på frågor om kärlek, relationer, ekonomi, arbete, boende eller annat som du undrar om oavsett vad det är. Jag tar kontakt med andevärden som dina nära och kära på andra sidan och förmedlar deras budskap till dig.

Om du vill så ger jag dig distanshealing i form av energihealing, reiki eller änglahealing under samtalet. Ibland arbetar jag parallellt med olika healingformer så att du får den healing som du behöver just för stunden. Jag har god erfarenhet utav arbete med positivt tänkande, affirmationer och visualieringstekniker. Genom dessa tekniker kan man bearbeta och släppa negativa mönster, bryta blockeringar som kan finnas i de fysiska, eteriska, känslomässiga, mentala eller spirituella energikropparna så att energin kan börja flöda balanserat och harmoniskt. Du får hjälp på vägen som mer kraft, kunskap och inspiration att uppnå dina mål i livet.


Varma Hälsningar,
Ann