Mötet med Ariel i Berlin

Kära läsare,
Som ni vet så var jag i Berlin i förra veckan och passade på och träffade vår nya spådam Ariel. Det blev en hel del jobbprat och även planering kring de artiklar som vi kommer att skriva tillsammans. Jag visste redan innan att hon är rätt person för min spålinje med det var givande att få lite mer tid att umgås och prata om allt mellan himmel och jord. Ariel har som jag gått på konstskola och håller på med musik så det blir en hel som vi har gemensamt förutom det alternativa. Att hon även är född i Jungfruns tecken passar mig utmärkt som Stenbock och det känns lätt att samarbeta. Det tar tid att presentera och etablera en ny spådam på linjen men jag tycker att det börjar arta sig nu. Det är Ariels vänlighet, kompetens och det faktum att hon tar jobbet på allvar som fick mig att kontakta henne och fråga om hon vill börja jobba hos mig. Nu har jag två skickliga spådamer i mitt team och jag känner mig lyckligt lottad över det. Så tack Rauni och tack Ariel för att jag har er!