Mössdags, Pont Alexandre III och La Fontaine de Mars

JottaMossaNonfixedNov2018 PontAlexandre3LeFontaineDeMars

Alva spådam i Norge och Sverige Tarot kärlek Synsk

Brrr! Det har blivit galet kallt här nu! Mösskollektionen har åter kommit ut ur garderoben och tvättats. Ett set med 5 tråkiga mössor i grått, svart och vitt. Det är dags att investera i en basker, dock i tråkigt svart, jag är ju trots allt Stenbock. Har en starkt grön som jag fått i present, den måste jag prova i år och "go a bit crazy"! Spelade in en videohälsning också igår från vackra Pont Alexandre III men jag tyckte att jag var så skrikig så  på den så jag raderade den. Kanske hämtar jag upp den från papperskorgen igen och postar här, det återstår att se. De flesta känner till Pont Alexandre III, det är den där bron som ofta varit med i filmer som är inspelade i Paris. Den är verkligen fin i verkligeheten också. Gick där igår och efter det så blev det en middag på en underbar gammal typisk parisisk restaurang som heter La Fontaine de Mars. Tänk er att färdas tillbaka i en tidsmaskin in i en rosa dimmig bild av hur gamla romantiska Paris skulle kunna vara…så är det och så var det. Till helgen kommer en stamkund som även blivit en vän på besök från Oslo. Hon jobbar med inredning så nu måste jag återgå till att försöka fundera över vad jag ska göra för att det ska se presentabelt ut hemma där jag borde göra mer med lägenheten för att ta vara på dess fulla potential eller något i den stilen;)