Mitt andra liv

Kära läsare,
De som varit med ett tag och följt denna sida vet att det inte är en typisk spåsida på det viset att den drivs som en blogg även om den annars ser ut och fungerar som en spåsida med både inlägg inom det alternativa samt att kunder kan se priser på readings och beställa readings etc. Astrologi och det alternativa har varit en del av mig sen barnsben men även musiken är en del av mig. Jag har pratat ytterst lite om mitt andra jobb eftersom jag har fått råd om att inte blanda ihop mina två olika inriktningar i mitt liv och i min karriär vilket är att jag är spådam och artist/sångerska. Jag kan inte se varför det inte skulle vara ok att posta några saker som rör andra sidan av mitt liv, eftersom jag är är lika mycket spådam som jag är något annat. Den som definierar mig är mig till slut eller hur? Här kommer min senaste singel (som är er del av mitt album som kommer ut om 40 minuter i skrivande stund):