Min lediga kväll

vetegrasmflKära läsare,
Februari har varit en ok månad jobbmässigt så jag tog mig friheten att ta ledigt idag eftermiddag (Onsdag). Det blev en del halvtråkiga ärenden såsom att hämta skor och väska från skomakaren samt en tur till apoteket för lite vitaminer o dyl. Det blev även en sväng till en stormarknad där jag köpte små glasburkar till alla nyttopulver som jag fick i julklapp av min lillasyster. Provade vetegräspulvret igår, ska vara jättebra för hälsan och ett slags "solljuspulver" med en massa klorofyll och annat nyttigt såsom vitaminer och mineraler. Fick även Macapulver, Carob och näringsjäst. Måste bara skriva ut etiketter och fästa på burkarna så jag inte blandar ihop allt, vem vet vad som kan hända ifall man feldoserar… Köpte även frukt, bär och mandelmjölk för att kunna göra nyttiga smoothies. Efter shoppingen gick jag till ett kafé och jobbade med redigering av lite bilder som jag tog i förra veckan. Det är bilder som jag tänker något med, inte bara hobbyfoton. Investerade i en kamera i Januari och vill ta det hela ett steg längre. Får se vad det leder till. Vad har ni för er på ett kreativt plan? Om ni vill ha något publicerat såsom bilder, en dikt en sång eller dylikt här på sidan så får ni gärna höra av er till mig på: postmaster@medium-alva.com

Första steget är att göra något, sen tar resan vid.