Meddelanden från andra sidan i teckningar och text

Kära läsare,
Jag har haft två drömmar om personer som inte längre lever och där drömmarna liknar varandra väldigt mycket. I bägge drömmarna hade jag ett ritblock som dessa personer fyllde med text eller bilder för att föra fram budskap till mig, jag kan inte minnas att de pratade särskilt mycket utan de kommunicerade via text eller bilder. I den ena drömmen (en vän som gick bort tidigare i år) skrev han så mycket text och så mycket information som han ville att jag skulle förmedla till nära och kära att jag inte hann med, det var sidor efter sidor med text. Det var en speciell dröm. Igår drömde jag om en nära persons bortgågne far som jag aldrig mött och han fyllde mitt ritblock med vackra teckningar, jag minns att han tecknade bl.a en vacker fågel eller om det var en fisk, det viktiga var färgerna som var väldigt fina och gick i regnbågens toner. Han visade mig även någon typ av matematisk formel som han hade löst och “signerat” på ett märkligt vis med tre likadana symboler efter varandra. Jag minns även att han ville måla på mina teckningar vilket jag tyckte var lite märkligt. Fascinerande drömmar i allra högsta grad och mycket trevligare än de mardrömmar som jag även hade inatt… Nu blir det en långpromenad och lite tankeverksamhet. Vi hörs kanske lite senare idag jag är inloggad på mina linjer fram till midnatt. Rose jobbar fram till 20.30 och efter det tar Rauni över på 820 959 59.