The magic 3 i personliga horoskop – gratis analys på hemsidan

astroKära läsare,
Det händer ofta att jag frågar efter "the magic 3" när jag träffar nya personer, med det menar jag soltecknet, ascendenten och måntecknet. Det är själva kärnan i ett personligt horoskop och säger en hel del om personen i fråga. Ofta vet folk vad de har för ascendent men inte vad de har månen i och det verkar som om ascendenten har fått mer uppmärksamhet än vad månen har. Jag ser det som att de är minst lika viktiga på olika sätt. Ni som vill höra av er och få en kort gratis analys av mig, Sophia eller Ariel om just er "magic 3" -kombination kan göra det genom att maila till mig här. Uppge födelsedatum och plats och gärna födelsetid i mailet. Erbjudandet gäller fram till den 20:e Oktober 2017.

Svaret publiceras här på hemsidan, om ni inte vill använda ert riktiga förnamn så använd bara ett alias! Ingen annan information uppges än förnamnet, det kommer ex. att se ut såhär:

Sara – Solen i Stenbocken, månen i Väduren och Ascendenten i Skorpionen

Önskar er en fin Onsdag!