Lunch och promenad

AlvaOkt2018IMG_6867IMG_6873 Kära läsare,
Idag gjorde jag något som jag gör ganska sällan och det borde jag göra oftare, nämligen att gå ut på lunch. Jag träffade jag en svensk väninna i 8:e distriktet och just den gatan har jag inte varit mycket på förut. Det blev en kortis eftersom min väninna var tvungen att gå tillbaka till sitt jobb men jag gick runt och passerade bl.a. Avenue Montaigne med alla sina flashiga lyxbutiker och vakter vid ingången till varje butik, det var lite konstigt (denna gata är ju även populärt för de som vill råna folk då och då som t.ex. Slatans fru som blev av med sin väska just här). Solen sken och det blev riktigt varmt, tror faktiskt det var runt 28 grader i solen. Man passar på och njuter av årets sista varma dagar nu och det är ju ganska galet att vi redan befinner oss en bra bit in i Oktober och att det känns som sommar. Nu sitter jag på ett café och jobbar på marknadsföring och snart loggar jag in igen. På Fredag blir det en intervju men engelska killen som kanske börjar jobba på linjerna. Önskar er en fortsatt fin dag:)