Lugn dag och lugn kväll

Kurr kurr och mys från Watson till världen

Kära läsare,
Idag har det varit lungt på linjerna men jag har suttit med lite readings istället. Hade en Vattumanvän (som har Ascendenten i Tvillingarna) här igår som spred glädje och positiv lättsam energi i äkta lufttecken-anda till den grad att även min katt Watson blev alldeles till sig av glädje. När min vän gick in i gästrummet för att sova så hade Watson hämtat sin lilla leksaksråtta och placerat den i sängen samtidigt som han låg brevid som om han självklart hade rätt att sova där. Som tur är så är min vän en riktig djurvän så Watson behövde inte flytta på sig. Dessa Vattumän har en tendens att sprida så mycket positiv energi tycker jag. Idag är Watson lite lågmäld då hans vän åkt iväg men självklart är han fortfarande samma glada kille som alltid. Här ligger han nu i min famn och kurrar. God natt!