Louvren och spåsession

EiffelbleublancrougeKära läsare, Gårdagen var en riktigt trevlig dag. Planeringen inför den nya personen som kommer att jobba för oss som spåman är igång. Det blev ett kortare pass på linjerna eftersom jag cyklade iväg till området vid Louvren för att möta en stamkund från Sverige som var i Paris på jobbresa. Det blev en spåsession men också ett par glas vin, väldigt mysigt. Tidigare har jag träffat några norska kunder i verkligheten och precis nu som då så känner jag att det är personer som jag fortsatt kommer att ha kontakt med både privat. Jobbet som spådam blir väldigt personligt eftersom jag lär känna många av er ganska så bra efter alla våra sessioner. Har ni vägarna förbi Paris så är det bara att kontakta mig. Angående min planerade resa till Oslo så har det inte kommit in tillräckligt med bokningar så det blir kanske av senare än planerat. Ni som vill träffa mig i Oslo eller i Stockholm får gärna maila mig, om jag får in tillräckligt många intresseanmälningar så kommer jag upp och träffar er för spåsessioner live. Önskar er alla en fin dag:)