Ljus och åter ljus och doftoljor

doftoljorKära läsare,
Här har det varit lite vårstädning kan man säga. Allt började med att jag köpte en bäddsoffa till vardagsrummet eftersom det har visat sig efter många år att luftmadrasser är lika med att kasta pengar i sjön, särskilt om man är kattägare. Jag har säkert slängt 8 luftmadrasser under de senaste 8 åren så nu fick det bli en riktig bäddsoffa istället. Sen jag flyttade till Paris så har jag besök av både familj och vänner en hel del och då känner jag att det är viktigt att ha något som de faktiskt kan sova på, inte något som är helt platt och utan luft på morgonen….I och med att ljusbäddsoffan är vit så ställde det till med en hel del rent estetiskt sett i vardagsrummet då det såg väldigt sterilt ut och jag blev tvungen att bära ut saker och ta in annat med lite mer färg. Det fick mig att gå igenom byrålådor o dyl och jag hittade en hel drös av doftoljor, stearinljus, Tarotkort och rökelser. Nu ligger allting prydligt och nydammat på varsin plats. Jag hittade även en hel del intressanta astrologiböcker som jag tänkte läsa om, tror jag kan göra det nu när klockan faktiskt är 03.00 och linjerna slutat ringa. Vi hörs imorgon!