Lite nytt livar upp i Januari – Obs väldigt tjejigt inlägg om smink och dyl…

AlvapresenterKära läsare, Vi rör om här på hemsidan fortsatt eftersom vår webbmaster inte är färdig med allt än. Lite nytt livar upp och även om sidan inte går igenom någon stor förändring så kommer den att få ett litet ansiktslyft. Det nya som livar upp är väl på många sätt något som man ofta fokuserar på just såhär i början av ett nytt år. Nya projekt, nya livsmål, att bryta gamla mönster och enkla saker såsom att bara möblera om eller att köpa något nytt till sig själv. Igår så tog jag tag i saken och hann både med en allmän koll hos doktorn och fyndade lite på rean. Jag satte mig även på ett fik och jobbade vidare på en ny artikel som jag skriver på tillsammans med en kollega på Alva produktion. Mer information om den artikeln kommer här på hemsidan när allt är klart att publiceringsdatum är fastställt. Jag passade på att köpa en ny tröja på rea och orkade inte vänta utan tog på mig den direkt efteråt, det är den här tröjan som är på bilden, halva priset tjejer! Eftersom jag nyligen fyllde år så fick jag även ett makeupset från märket Urban Decay i present och jag kan varmt rekommendera det till er. Det innehöll både ögonskuggor i jordnära färger, mascara, läppglans med färg, solpuder och en kajal. Jag är jättenöjd och på bilden så är det smink från det setet som jag använt förutom underlagskrämen. Detta är tyvärr ingen reklam jag får betalt för vilket ju är synd eftersom jag gärna lottar ut ett par set till er (!) men jag kan ju se om det går att ändra på, ska maila dem och se om jag kan få lotta ut ett set eller två här. Hursomhelst, här är bild på det setet jag fick:

m9790591_P2025021_princ_la