Lite mer om Ida

AlvaochIda

Kära läsare,
Det är Fredag! Har veckan varit bra? Hoppas det. Jag har loggat ut för kvällen men Sophia är inloggad och vid 21.00 loggar även Ida in. Jag har redan fått bra feedback för Ida vilket är kul och hon och jag har ganska likadant sätt att spå på så det känns helt rätt med henne. Vi är även nära privat och hon känns som en extrasyster för mig. Vi lärde känna varandra i Paris för ca. två år sen och sen dess har vi stått varandra väldigt nära. Det är ärlig och smart tjej.  Ni kommer kanske höra det på henne att hon påminner om någon och denna någon är mig;) Det är inte självberöm utan mer ett konstaterande, sen att vi är duktiga, det är annan historia;) Önskar er en fin Fredag kväll och ni som vill få svar viktiga frågor såhär på Fredag kväll kan ringa Ida för vägledning och klara svar.  

Ida nås i Norge på 829 95 466 (Kr.26,00/min)