Lite frågor till spådamen Rauni

Hur länge har du varit spådam?
Jag har spått från att jag var barn faktiskt men jag började med vanliga kort i barndomen. Nu spår med i Tarot.

Vad tycker du om arbetet som spådam?
Det känns bra när man känner att de man spår känner sig hjälpta och när jag gör så att de blir på gott humör samtidigt så vet jag att jag har ett väl stort ansvar.

Vilka är dina kunder?
Alla sorters människor. Kvinnor och män i alla åldrar och yrkeskategorier.

Vad har du för visdomsord till de som läser detta?
Jag brukar säga att det alltid är bra att lysnna på sin magkänsla. Så länge vi lever så kommer livet med prövningar men jag brukar säga till de som är riktigt nere att när det ser som svartast ut så kommer det inte bli svartare än vad det är, det blir alltid ljusare till slut, detta är någonting som min lärarinna en gång sa till mig och det har följt med mig i hela mitt liv.

Hur stor andel av dina kunder är stamkunder?
De flesta! (Rauni skrattar högt)

Finns det frågor du inte svarar på?
Frågor om död eller allvarliga sjukdomar. Eftersom jag inte är läkare så anser jag att frågor om allvarliga sjukdomar bör man reda ut hos en doktor. Jag kan svara om hälsan rent generellt och om mindre allvarliga åkommor såklart. Ibland får jag inget svar på en fråga och då säger jag det till kunden.

Vad är den vanligaste frågan som du får?
Kärlek, ekonomi och arbete.

Vad kan man förvänta sig om man ringer dig?
Ärlighet.

Rauni nås på tel: 820 959 59 (Kr.26.00/Min) i Norge och på 0939-100 65 65 (Kr.19.80/Min) i Sverige

Mer information om Rauni hittar ni här.