Lite frågor till Rauni

RAUNIVad tycker du är din starka sida när du spår? När det gäller relationer så är det många som ringer till mig. Jag ger dom råd och många kallar mig för terapeut! Jag säger saker som de är, jag kan ge folk hopp i svåra situationer men samtidigt så kommer jag inte säga något bara för att kunden vill höra det. Många av mina kunder säger "nu ringer jag dig för jag behöver lite terapi för jag blir på bättre humör när jag pratar med dig!". Jag känner att jag gör nytta samtidigt som jag känner att jag har ett väldigt stort ansvar i det jag säger.

När det gäller att spå i framtiden, brukar du ha rätt? Det är ofta de ringer till mig och säger att jag hade rätt i det jag sa. Det var inte så länge sen som en kund ringde och sa "Rauni allt vad du sa till mig då, förstod jag inget av och kunde inte tänka mig att det skulle bli så som du sa men det stämmer, jag har köpt hus, jag har ett fast förhållande etc. och allt det här sa du till mig men jag begrep inte det då men nu har det hänt".

Rent generellt hur känns det att jobba som spådam? För det mesta är det väldigt trevlig att jobba som jag gör. De flesta jag pratar med är väldigt trevliga och tacksamma och det betyder väldigt mycket för mig men ibland så känner man att folk vill att man ska säga saker som de vill höra och det kan inte jag göra utan då säger jag till dom att jag är ledsen men det här är vad jag ser även om du har tänkt dig något annat. När jag får omöjliga frågor så säger jag att det kan jag inte kan se ett svar på det för jag kan inte fantisera och hitta på saker för dig eller ljuga, det gör jag bara inte.

Rauni nås på 820 959 59 i Norge (26Kr/Min) mer information om Rauni hittar ni här.