Tack tack!

Hej kära läsare!
Vill passa på att säga att jag är så tacksam för alla snälla kommentarer som jag får av er både telefonkunderna och ni som skriver till mig. Tack så jättemycket:) Det är så upplyftande med all positiv energi och vad kul att ni följer bloggen. En del av er har kommenterat att jag ser ut att ha det så mysigt i mitt liv, jag strävar efter att ha det så pass mysigt och trevligt som man bara kan men självklart så är det ju inte alltid så men ambitionen är definivt där. Försöker dela med mig av den känslan till er här på bloggen och välkomnar er att dela den känslan med mig. Vad är det för känsla jag pratar om kanske ni undrar, jag talar om den där känslan av att oavsett dag så är det en liten guldkant på där, ett litet magiskt skimmer som glittrar och gör livet spännande och skinande på något vis…ja ni förstår vad jag menar:) Här kommer lite godsaksbilder från gårdagens promenad i stan:

Ja...man måste jogga för att kunna bo i det här landet, annars blir man alldeles för rund och osund...
Alva spådam tarot healing astrologi synastri synsk
2 till 3 gånger i veckan joggas det nuförtiden och 40 minuter per gång.
De världskända bakelserna som är så mycket Paris som det kan bli: Macarons