Kollega på besök

Kära läsare!

Hoppas allt är bra med er. Här är det full rulle med musiken men också spålinjerna som har kommit igång lite mer efter en lugnare tid. Fick besök i veckan av en producenterna (han på bilden) till mitt kommande album. Nu har jag en deadline och måste hålla den. Vi får se om jag klarar det:)

I övrigt så vill jag skicka lite positiv energi till er alla som sitter hemma under denna pandemi och känner er ensamma. Det är många av er som gör det och även jag själv känner att jag börjar få nog av att allt är stängt och att vistas bland husets fyra väggar.

Vi håller ut ett tag till, det är över snart. Den tredje vågen under pandemier brukar vara värst men sen är det oftast över. Det är väldigt ovanligt med utbrott som varar mer än 18 månader om man tittar på det historiskt sett.

Blicken är fokuserad på bättre tider. Allting är i rörelse.

Kram,

Alva