Kära läsare,

Här kommer ett inlägg från mig och ja, det är jag men med färgade linser. Något kul måste man ju göra under lockdown…Bilden är från någon dag sen sen då jag värmde upp rösten inför sånginspelning. Eftersom jag hade på mig blått så tog jag på även på mig mina blåa linser. Så kul man kan ha under nedstängningen…ja ni hör ironin här. Jag vill ha tillbaka ett vanligt liv, nu. NU!

Jag har 8 dagar på mig att göra klart mitt album så fokus är där men jag ha svårt att inte längta efter livet utanför hemmets fyra väggar. Jag har Mars i Skytten, jag behöver spänning, utrymme och rörelse.

För er som är nya på denna sida, ja det är inte en sida om blåa linser eller musik:) Det är en spåsida och jag arbetar som spådam och rådgivare men jag lägger upp saker här om annat också.

Ett av det vanligaste problemet som lockdown har medfört baserat på mina samtal med er är ensamheten och tristessen. Människor som vanligtvis redan känner sig ensamma upplever denna tid som ännu tyngre än vanligt. Även om man är ensam så kan man fylla sin dag med olika aktiviteter som gör att man ändå kommer i kontakt med människor men nu är även det inte möjligt. Ex gymmen som på många ställen är stängda och allt annat som inte går att göra under denna tid. Att sätta sig på ett café med en bok eller gå på restaurang med en vän är inte möjligt. Ja…jag är lika frustrerad som ni är…:(

Vi gör såhär tycker jag: Nu biter vi ihop lite mer nu, en liten stund till för snart är detta faktiskt över. Vi föreställer oss sommaren, sena kvällar med fågelkvitter, grillningar, sol, bad och värme. Vi gör det tillsammans, ingen är ensam här. Det blir bra, snart så.

Kram,

Alva