Katten Hugo är hemma igen ❤❤❤

HugoKära läsare,
Hade precis en kund i telefon som blev sur eftersom jag såg att mannen hon möter är ett par år äldre än henne och då la hon på! Eller så tog hennes telefonkort slut då men hon lät arg så det är nog det förstnämnda. Sura kunder kan man ha ibland men det är faktiskt ganska sällan. Det som var lite häpnadsväckande är dock att denna dam jobbar också som spådam och jag trodde att alla spådamer var lika trevliga som jag är men så är det alltså inte;) Nåja nog om det negativa, alla har vi våra anledningar till att vi är som vi är. Nu till det positiva som skett idag. Fick ett mail från en tjej som hittat sin bortsprugna katt Hugo. Här kommer delar av vår mailkonversation (Jenny har sagt att det är ok att jag postar det här).

Hej på er! 🌸
Förra fredagen kastrerade vi vår katt Hugo hos Vettris, Flygstaden, Halmstad. Hugo blev skrämd av alla bilar på parkeringsplatsen och han fick panik i buren, vilken gick sönder i ena fästet. Hugo såg sin chans att fly. 😞

Vi har sökt morgon som kväll sedan den dagen, runt hela området, Flygstaden. Flygstaden är ett stort område med butiker och industrier. Ligger även nära bostadsområde och stora fält, samt flygplats.

Vi vill sååååå gärna hitta Hugo. Hugo är efterlyst! Saknar chip och halsband eftersom han kom direkt från veterinären. 
Tack på förhand!
mvh
Jenny 

Hej Jenny!

Jag ser att Hugo har irrat runt en hel del runt Flygstaden innan han sprang vidare. Det är en utmaning att hitta honom då han har sprungit runt lite här och där under denna tid men jag ser famför mig att han sökt sig mot ett område nära flygstaden med stora öppna fält. Jag ser hästar och jag ser ett stall. Jag ser någon slags servering också vid en lada. Jag förstår att det säkerligen finns många sådana platser runtomkring så mitt tips till dig blir att sätta upp lappar vid golfklubben, vid Vettris, överrallt vid flygstadens parkering, de närmaste bensinmackarna samt vid djuraffären vid flygstaden. Jag känner att Hugo lever och har sökt sig till ett ställe där det finns andra djur och då särskilt hästar. Jag ser framför mig att han inte är alltför långt borta från ett indusriområde med gamla bilar och bildelar. Jag känner att ni kommer att kunna få tillbaka honom men att det kan ta lite tid. Det kommer dock ett telefonsamtal från en person som har hittat honom känner jag. Annonsera i lokaltidningar också samt närliggande skolor. Hör av dig gärna och berätta hur det går.

Lycka till! 

Bästa Hälsningar,

Alva 

Tack så jätte mycket! 🌸

Jag kommer att höra av mig. 

Ska sätta mig i lugn och ro och fundera. Tror att jag vet vilket håll Hugo har gått. Har varit där. 

Kan jag få din hjälp igen? 

Varmaste hälsningar 

Jenny 🙏🏻

 

Hej Jenny,

Ja du är välkommen att få min hjälp igen såklart:)

Mvh,

Alva

Hej Jenny!

Jag ser att ni kommer att få tillbaka Hugo genom att en kvinna ringer till dig som har matat Hugo och bor i ett av de hus som ligger i relativt nära anslutning till Flygstaden. Jag ser en vårdcentral eller barnmorskemottagning i närheten. Ni bör med andra ord fokusera på att sätta upp fler lappar i närliggande områden och på bensinmackar för att denna kvinna ska se den. Jag känner att Hugo lever med andra ord.

Mvh,

Alva

Hej Alva!

Vill att du ska veta att det i går ringde en kvinna som arbetar på ett företag som heter ——. Hon såg Hugo och ringde mig direkt. Vi flyttade då kattfällan och placerade den i en dunge nära företaget och i dag, efter jobbet åkte jag förbi och Hugo var då i fällan. Du och din förmåga har bidragit till att jag inte gav upp. ❤ I tre veckor har jag och min familj letat morgon som kväll för att hitta Hugo. 

Där Hugo hittades var på Flygstaden. Det finns både gårdar och fält på ena sidan där vi hittade honom. Det finns bensinmack i närheten, bildelar, bilaffärer i närheten, precis som du sa.

Miljoner tack och all heder och kärlek till dig. 🌻

varmaste hälsningar

Jenny med familj och Hugo. ❤