Jobbar från hotellrummet idag

Kära läsare,
En magisk Söndag känns det som. Jag befinner mig ju som sagt i underbara och medeltida Strasbourg. En sak som jag verkligen uppskattar med mitt arbete som spådam är att jag kan jobba varsomhelst i världen så länge det finns tillgång till telefon och Internet så idag arbetar jag ifrån hotellrummet och det fungerar alldeles utmärkt. Det har ringt på svenska och norska linjen men det skulle kunna ringa mer nu för ikväll ska jag gå till katedralen så jag kommer inte att vara inloggad som jag brukar vara på Söndagar. Nu är det lågsäsong i Strasbourg jag lyckades hitta ett boende som inte kostade alltför mycket. Det är uppfriskande att byta miljö ibland, särskilt om man arbetar som spådam för det kan bli lite ensamt ibland utan kollegor, samtidigt så gillar jag att arbeta själv. Det är ett tips från mig till er att faktiskt ta tåget till en stad i ditt land och bara byta miljö samtidigt som man lär känna sitt land mer. Hade jag t.ex. bott i Norge eller i Sverige så skulle jag definitivt åka tåg (jag gillar att åka tåg) norrut och uppleva det berömda nordiska ljuset och allt annat som finns att upptäcka i norr över en helg. Miljöombyte är som en liten uppfräschning av själen skulle man kunna säga. Önskar er alla en fantastisk Söndag:)