Jag har en sån festlig katt

Gymkatten

Hej!
Några av er har hört honom när ni pratat med mig telefonen, ljudet av en gnisslande dörr som öppnas helt plötsligt…Det är ingen mindre än min katt Watson som ofta hoppar upp i mitt knä när jag jobbar. Han tycker om att vara där. Den här veckan har vi haft det riktigt roligt jag och min katt. Han är ett riktigt orginal måste jag säga. Jag ville bestämt ha en röd katt för jag hade hört att de var speciella. Självklart är alla katter det men jag hade bestämt mig och då såg jag en annons om denna lilla kille som då var 1 år och hörde av mig direkt. Det var en ung tjej som skulle studera i en annan stad som inte längre hade möjlighet att ha honom. Sen den dagen är han en självklar del av min familj och han har vuxit upp och blivit en väldigt speciell kille. Här kommer ett litet ihopklipp med korta videos på denna knäppis:)