Inventering av Tarotkort och det senaste om Rauni, Ariel och Sophia

TarotTableGod kväll norden! Här har det varit inventering av Tarotkort, eller nja snarare så fick jag för mig att jag skulle använda min absolut första kortlek igen. Den som jag hittade eller den som snarare hittade mig när jag var runt 13år gammal. Den har varit med om mycket och berättat mycket genom åren. Eftersom det fattas kort i den leken så tog jag kort från en annan kortlek med likadana kort. Märkligt nog var kortet "Tornet" borta från bägge lekarna (!) så jag fick ta ett från en annan lek. Nu är den komplett och den "talar" till mig och på så vis även till er precis som den alltid har gjort, tydligt och rakt. Ska sätta mig nu och planera Sverige och Norgeresan i Oktober förresten. Mer om detta lägger jag upp lite senare idag. Ni har säkert sett att Sophia är ledig och det kommer hon vara fram till den 22:a September för hon är nämligen på Kanarieöarna på semester. Rauni kommer snart att börja jobba hos oss igen. Jag pratade med henne idag och hon är i ok form hälsomässigt, dock så väntar hon både på Internet och en fast telefonlinje, hon har ju flyttat till Kanarieöarna (Sophia kommer nog att träffa henne där!). Rauni hälsar så gott till er alla som är hennes kunder.  Ariel har börjat studera till en master i konst i Torndheim och kommer att vara inloggad men kanske lite kortare pass innan hon har flyttat in i bostaden som hon ska bo i under de kommande två åren. Detta var allt för nu, är inloggad fram till midnatt idag (Onsdag) och väntar på era samtal.