Intervju med Ariel

1. Vad är din drivkraft i livet?
Det är viktigt för mig att känna att det jag gör betyder något. Det jag gör ska vara kreativt, jag ska lära mig något av det eller så ska det kunna hjälpa mig själv eller andra med det. Jag vill gärna se på livet litegrann som ett konstverk eller en film som jag skapar varje dag. När vardagen gör sig påmind så försöker jag att få lite distans och se på det hela som ett kreativt projekt där jag kan förvandla det gråa till levande färger.

2. Vad kan man göra för att uppnå sina livsmål på bästa sätt?
Det första är steget är att kunna hitta det man vill och känna sig själv tillräckligt bra för att veta vad man behöver. Det handlar också om att inte döma ut det man faktiskt vill uppnå i sitt liv. Vissa människor önskar sig en massa pengar eller något annat som samhället inte anser vara "rätt" att önska sig eller att styra över andra men vissa människor har kanske behov av att erfara vad det är? Det finns även dom som drömmer om något speciellt men som tänker att de inte förtjänar det eller att det är omöljigt att förverkliga det de innerst inne önskar sig. Vi får inte glömma rädslan för misslyckande, det är förmodligen den vanligaste anledningen till att många inte ser till att kämpa för sina mål. Ibland tänker jag på Narren i Tarotkortleken som en inspiration. Varje dag är en ny dag för Narren oavsett vad han upplevde dagen innan. Det unika med Narren är att likt ett barn så är han inte rädd för att göra fel eller för misstag.

3. Vad är du för stjärntecken och tycker du att beskrivningen av ditt stjärntecken överensstämmer med hur du är?
När människor möter mig så är det sista det tänker sig att jag skulle vara född i Jungfruns tecken. Oftast så tror dom att jag är född i ett eldtecken eller så tror dom att jag är född i Fiskarnas tecken. Hursomhelst, Jungfrun är närvarande varje dag i form av
att jag känner att jag måste stå med fötterna på jorden och att inte ge vika för diverse motstridiga energier i mitt personliga horoskop. Jag tackar min Jungfrusida för att jag betalar mina räkningar i tid men jag är inte så säker på att jag vill tacka henne för det där överanalytiska och detaljfixerade. Min Jungfrusida tycker om när jag sorterar mina strumpor i färgordning!

4. Hur tycker du en bra spådam är?
En spådam är någon läser av framtidens olika händelseförlopp med hjälp av de energier som kunder omger sig med i nuet. En bra spådam är någon som även påminner kunden om att inget är skrivet i sten och kan hjälpa kunden med att hitta alternativa vägar till att uppnå sina mål, trots att målet kan verka svårt att nå eller om det finns hinder på vägen så att säga. För de som står inför situationer som inte går att undvika eller som befinner sig i kaotiska livssituationer så kan en spådam hjälpa med att ge råd angående hur man bäst kan hantera som man står inför samt se situationen ur ett annat perspektiv. En bra spådam är också någon som motiverar kunden till att uppnå sina mål med hjälp av sin andliga gåvor.

5. Vad anser du vara din styrka som spådam?
Jag tycker verkligen om det jag jobbar med och det känns väldigt bra att kunna hjälpa människor på det här sättet. Personligen så tror jag att när något är gjort med en stor gnutta integritet och glädje så är det alltid något som bär med sig något gott till de som är en del av det hela. Jag tror också starkt på att det är viktigt att vara ärlig med de budskap och information som man får fram när man spår. Ibland gillar man inte det man ser men det är viktigt att ändå vara ärlig med det hela. Detta gäller även för de tillfällen då svaren är otydliga, ibland är informationen inte tillgänglig för oss av den enkla anledningen att det kan ställa sig i vägen för ett viktig fas i våra liv eller ett livsmål. Vi bör vara ärliga med de budskap vi får och lita på att det är det vi ska veta just vid den tidpunken av våra liv.

Ariel nås i Norge på nummer: 829 954 66 (26NOK/Min). Svenska kunder kan maila mig här ifall ni vill komma i kontakt med henne och beställa en Skypereading (via telefon eller video) eller en skriftlig reading (svar på engelska eller norska, för prislista se här).