Inlägg från vår spådam Ariel

arieloct22016

Hallo alle sammen!
Da er jeg tilbake i Berlin etter en måneds besøk i den lille byen Seyðisfjörður på østsiden av island. Jeg var gjestkunstner der i en måned og hadde hele den tiden til å fokusere på kunstprosjekt og sette opp utstilling i et lite galleri. Seyðisfjörður ligger akkurat på den andre siden av Island der Reykjavik er og er en by som er kjent for levende kulturliv. Til tross for at der er det kun rundt 600 mennesker som bor har de to gallerier, tre kunst gjestkunstneratelieer, fire resturanger, musikkskole, internasjonal kunstskole for ungdom og to store kunst- og musikkfestivaler som blir holdt hvert år. Så er det bare så vakkert der! Jeg bodde på der i et år så jeg hadde mye å gjøre sosialt, til tross for at dette skulle være en periode for ekstrem fokus og mye arbeid. Men sånn er det vist og til slutt fikk vi til å sette opp en fin utstilling. Om dere en gang reiser en tur til Island vil jeg absolutt anbefale dette magiske stedet. Nå er jeg tilbake i Berlin i rutine, så jeg blir nok mer tilgjengelig som før i følge ukeplanet som Alva setter opp i slutten av hver uke. Håper dere nyter høsten og ønsker dere en super uke. /Ariel

arieloct32016arieloct52016arieloct2016 arieloct2016 arieloct42016arieloct62016