Inlägg från vår Ariel från Island

 IslandHei alle sammen!
Jeg går ut fra at de fleste nå er i full forberedning før julen og har det travelt. Jeg er nettopp tilbake i Island etter å ha vært bortreist i et helt år. Deilig og komme tilbake og se fjell, sjø og en stadig horisont, noe som jeg savner mye borte i Berlin. Jeg har nå koblet meg inn her på et lite kontor hjemme hos mine foreldre og vil ta imot telefonsamtaler fra dere her så ofte jeg ikke er Island2opptatt i julestyr eller har spist for mye mat 😉 I fjor oppstod det et par ganger problemer med forbindelsen, men mine foreldre har i mellomtiden oppdatert nettforbindelsen i huset og etter å ha testet linjen kan jeg bekrefte at forbindelsen er stabil. Dersom jeg likevel ikke er koblet til fastlinje vet man aldri hva kan skje, så om det skulle oppsto noen forstyrrelser ved en telefonsamtale ber jeg dere vennligst ta kontakt med Alva på e-post: postmaster@medium-alva.com

Jeg ønsker dere ellers lykke til med all juleordning og gleder meg til å høre fra dere.

Klem, Ariel.