Inlägg av vår spådam Ariel

Sommer hilsen
Hei alle sammen! Jeg håper alle der ute nyter sommeren og varmebølgen! Etter å ha vært i et sky- marathon i Trondheim i flere uker ble første varmebølge turen til Berlin der jeg kom rett i 33 grader. Første jeg gjorde var selvfølgelig å få meg kebab med billig pils! To uker i Berlin i et kunst residency og mye treff av gamle venner, absolutt herlig. Oslo var neste stopp, også med sin varmebølge. Er så heldig å ha en venn i Oslo som har hytte rett utenfor byen, så det ble min første norske hyttetur. Det er varmebølge i Trondheim også, må prøve så godt jeg kan å ikke klage, man skal jo ikke klage når det er godt vær. Men når man bor på tredje etasje og ikke har noe vifte… men været er jo så fantastisk! Og stakkars de på Island som har gjennomsnittlig 14 grader og har hatt tre dager med sol i hele sommer. Min søster til og med tok bilde av solen og sendte meg 🙂 Det er vist værste sommeren på Island i 100 år, så igjen, forbudt og klage selv om jeg smelter. Man tenker seg at med årene fremover er man heldig bo i Norden, den globale oppvarminga kommer ikke til å stoppe ser det ut som. Legger ved litt feriebilder, håper dere alle nyter der dere er og det dere gjør denne sommeren og gleder meg til å høre fra dere!
/Ariel

arieloct22016