Ikväll blir det lite extra fint

Redo för en kväll på stan, ser aningen stel ut...

Hej kära läsare,
Jag är ingen plyschprydd spådam med hennafärgat hår som ni kanske lagt märke till. Bara för att man arbetar med det alternativa så innebär det inte att man måste följa det rådande alternativa modet vilket inte riktigt faller mig i smaken. Ibland känns det bra att göra något extra och komma ut ur kontoret där man sitter dagarna långa bland rökelsedoft och tända ljus:) Idag är en sådan dag skulle man kunna säga. Jag har besök av vänner och först bär det av till en fin restaurang och därefter till Lafayette Concorde hotellet där de har en fantastisk bar längst upp med utsikt över hela Paris. Äntligen kunde jag ha på mig denna klänning som inhandlades förra månaden. Arbetar till 20.00 idag och imorgon Fredag nås jag mellan 12-21. A bientot! /Alva