Idag kom kokosnötsoljan!

Idag kom kokosnötsoljan som jag väntat på. Kokosnötsolja är oerhört välgörande och jag kommer ta lite i kvällsteet och se till att det blir en vana. Vi är två stycken på Alva produktion som skriver artiklar bl.a. om just naturmedel och som jag nämnt tidigare så har vi nyligen skrivit om kokosnöten i norska tidningen Medium. Av upphovsrättslagliga skäl kan jag inte publicera artikeln här men det finns massvis av information om oljan på nätet. Kom ihåg att oljan ska vara extra virgin-pressad och ett tips är att söka på t.ex. amazon.com för att slippa betala alltför mycket för jag har upptäckt att de svenska hälsokostaffärerna har onödigt höga priser ibland och jag kan tänka mig att det är det samma för de norska butikerna. Här till vänster är den jag köpte via England.