Hjälper en vän, hoppar in som stylist…

GinnysfashionKära läsare, Igår var jag ledig från linjerna då jag hoppade in och hjälpte en väninna som förbereder en modeshow i slutet av Juni. Det var egentligen inget jag hade i åtanke att jag skulle göra när hon frågade mig ifall jag känner någon som kan ställa upp med smink och hår men jag sa att jag kunde göra det ifall hon inte hittar någon annan. Jag är inte så förtjust i småprata om allt mellan himmel och jord egentligen som jag fått för mig att man gör när man stylar någon. Hursomhelst så blev det jag som hoppade in igår och kommer även att göra det två gånger till denna månad. Det var nog bra för mig eftersom jag har ett ensamt arbete och det är bra att komma ut och träffa lite nytt folk förutom de vänner man redan har. Som sagt, ur en social aspekt så är det nyttigt känner jag och sen kan det ju vara kul att ta del av en modeshow bakom kulisserna. När jag åkte hem igår så hade jag lärt känna tre nya intressanta personer så det var definitivt värt det. Jag uppmanar er också till att prova på att testa att göra något som ni kanske till en början känner er aningen blyga eller reserverade inför, det kan ju vara alltfrån att gå en kurs, att prova på något nytt, till att föreslå en kaffe med en person som ni är förtjusta i. Det brukar ju faktiskt leda till en hel del ny energi, som en vitamininjektion i själen:)