Home sweet home – äntligen hemma!

Hej!
Nu är man hemma igen och det känns faktiskt bra att pusta ut lite grann för även om det har varit en trevlig resa så behöver jag varva ner lite grann. Så nu sitter jag här med en kopp te och förbereder inför morgondagen då det säkerligen kommer att ringa en hel del på linjerna. Har även lite skriftliga svar som ska skickas iväg. Det känns verkligen bra att vara tillbaka och det gäller nog även för Watson tror jag som nu somnat djupt efter en lång resa för denna gång fick även han åka iväg. Dock så stannade han inom Frankrikes gränser så han slapp flyga för det hade nog inte varit så populärt misstänker jag. Han fick helt enkelt stanna en vecka hos sina nära och kära där han har blivit bortskämd med både kattgräs, kattleksaker och allt annat som kan göra en katt glad. Imorgon (Söndag) är det dags för det slutgiltiga presidentvalet här i Frankrike och folket sitter på helspänn i väntan på resultatet. Jag kommer att vara påloggad på linjerna dock och följer utvecklingen mellan samtalen, det räcker gott och väl för mig. God natt kära läsare, nu är det dags för lite sömn:)