Herr Watson, märkliga drömmar och tandvärk

Watsonaftervet

Kära läsare,
Det är en ny vecka med nya utmaningar och nya överraskningar. För Watson innebar det en vaccination på Måndagen som inte upskattades särskilt mycket men när han kom hem så var han lättad (bilden är tagen precis efter). För mig innebär veckan lite fortsatt tandvärk som jag gått runt med alldeles för länge nu, en ny låt som är snart klar samt att jag ska försöka komma igång med joggningen för i slutet av Maj så är det fotografering för ett musikprojekt och då måste jag vara i bättre form. Sen har jag ju hört att det ska vara bra för hälsan också;)

Vad händer i era liv denna vecka? Hoppas att ni som ringde angående den bortsprugna katten har åter funnit honom eller att han faktiskt kom hem självmant som jag sa att han skulle göra.

Har haft en hel del intressanta drömmar och temat har varit djur med starka personligheter. Allt från en yvig långhårig kyckling till charmiga angorakattungar har dykt upp…Intressant och jag borde läsa lite mer om shamanska totemdjur för det är definitivt något speciellt när man drömmer om djur.

Lite mera samtal har kommit in under denna vecka och det är ju bra för det var riktigt tyst i ett antal dagar. Ska sätta mig och göra klart ett specialerbjudande nu som jag lägger upp på sidan. Men först en långpromenad i solen. Önskar er en fortsatt fin dag!