Hemsidan behöver kärlek

Sunglasses2019  

       Hearts Gif Heart Gif Heart Emoji Discover Share Gifs                      Hearts Gif Heart Gif Heart Emoji Discover Share Gifs                      Hearts Gif Heart Gif Heart Emoji Discover Share Gifs                      Hearts Gif Heart Gif Heart Emoji Discover Share Gifs                     Hearts Gif Heart Gif Heart Emoji Discover Share Gifs

Kära läsare,
Dags att ge hemsidan lite mer uppmärksamhet. Den har hamnat lite i skymundan i och med att jag har en hel del att göra med musiken den senaste tiden och sen jobbar jag ju på linjerna och pratar med er samt svarar på era mail och gör ljudreadings etc. Så med andra ord så är det väsentliga igång i lika hög grad som förut. Men jag vet att många av er besöker sidan med jämna mellanrum och det är tråkigt med en sida som inte uppdateras med jämna mellanrum.

Sophia är på semester då hon bl.a skulle på bröllop och sen köra runt i södra Frankrike och var det kanske även Spanien, kommer inte ihåg.) Hon är hursomhelst tillbaka om någon vecka.

Något annat som är på gång är att vi eventuellt får en ny norsk spåman som ska prova och jobba hos oss. Det är dock inte bestämt än men uppdaterar såklart om det blir så. Det intressanta som har skett den senaste tiden är att vissa av er kunder som under en längre tid varit fast vid en specifik person som inte varit bra för er eller en situation som på andra sätt inte lett till något bra har plötsligt frigjort er från situationen på ett eller annat sätt och i tre fall har det skett ungefär samtidigt. Ibland har yttre omständigheter lett till det och även i kombination att ni har varit principfasta och rättvisa mot er själva. Detta med att sätta gränser och integritet har spelat en stor roll. Kanske är det inte alltid lätt men det är rätt och det gäller att behandla sig själv med respekt, särskilt om den andre inte gör det. Det är sällan någon lycka nås när man kompromissar till den grad att man slår knut på sig själv, då blir det svårt att vara lycklig.

Det får avsluta dagens inlägg. Jobbar fram till 18.00 idag Söndag och imorgon blir det långpass mellan 12-23.30 så då kan alla ni som säger att det är svårt att nå mig ha en chans att komma fram!!