Hemma hos Rauni

Raunis spåhörna

Kära läsare,
Nu är jag på väg till Stockholm efter ett par dagar hos Rauni. Rauni jobbar fram till midnatt idag så det är bara att ringa henne och jag är åter inloggad på mina linjer imorgon (Söndag). Det har varit ett par fina dagar och nu ser jag fram emot att träffa mina nära och kära i huvudstaden. Vädret är klassiskt grådaskigt och molnigt men det spelar ingen roll för jag känner mig som fisken i vattnet i detta land:) Blir förvånad över hur rent det är överallt och hur vänliga alla är. För att summera skulle man kunna säga att Sverige är ett “fräscht och modernt land” som tar stor hänsyn till sina medborgare. Jag har bara positiva saker att säga om det här landet men den är det ju även så att jag är partiskt och sådär hemlängtans-nostalgisk som man blir när man bott utomlands i ett antal år…