Helgen

AuteuilFeb20162Kära läsare,
En ny vecka har vi framför oss nu och det blir ljusare för varje dag som går och snart är det ju redan vår! Nu har jag sagt adjö till min vän som var här över helgen och hon fick skynda sig till tågstationen eftersom hon är en tidsoptimist precis som man själv är.

Det har varit en perfekt helg och jag lyckades ta mig ut ur mitt distrikt för en gångs skull och bege mig till Le Marais som jag tidigare nämnde i förra inlägget.  AuteuilFeb2016Paris är uppdelat i 20 olika distrikt och alla distrikt har sin egna personlighet kan man säga och minnena av gamla tider har lämnat vackra spår överallt. Jag måste konstatera att detta är en stad som är som gjord för att skapa minnen i, varje distrikt bär på så många speciella uttryck och man behöver inte ta många steg för att hitta ställen som berör. Som t.ex. idag då vi hittade detta brasserie med 40/50-tals inrBicyclesFeb2016edning (bilderna är tagna därifrån samt på cykelaffären utanför).

Nu är jag tillbaka på kontoret dock och har laddat på med mycket energi och entusiasm. Vi hörs idag eller senare under veckans gång. Glöm inte att godhet är vägen till framgång, alla gånger:)Norges beste spåkone. Sveriges bästa spådam. Alva Medium.