Helg!

Kära läsare,
Idag skiner solen här i Paris. Det är första gången sen ett halvår tillbaka som jag satt ute på balkongen och njöt av värmen. Katten är också lycklig och vi trängdes på den lilla fläcken av sol som sken på oss idag. Nu har solen vandrat vidare men vårkänslan vid balkongen är kvar:

IMG_9284

 

Det är fantastiskt hur lite ljus och värme piggar upp. Kanske inte så konstigt egentligen då solen är källan till liv här på jorden. Idag har det varit lungt på linjerna och har endast haft ett två samtal varav en av mina kära kunder påverkas starkt av Merkurius retrograd i Fiskarna (mer om det i videon som jag postade här igår). Sophia är tillbaka från sin ledighet och Hope jobbar som vanligt mitt i natten så håll utkik på hennes tider på schemat. Eftersom det är lungt så passar jag på att träna lite på denna samt slänga på mig dessa vikter som man kan fästa vid anklarna. De var lite väl tunga att släpa på men det ger säkert resultat:

IMG_9283

 

Sist men inte minst, ett litet Tarotlägg för dagen. Sällan jag tar kort för mig själv men nu gjorde jag det. Hmm, Tornet upp och ner verkar lite oroande…bland annat så gäller följande: "You may be forewarned or have an intuitive sense that something big is about to happen, and you can plan ahead to avoid (or minimise) the destruction that lies ahead". Tycker dock att Kung i Pentagram känns betryggande, trots att Djävulen finns med här. Det verkar vara stora förändringar på gång, oundvikliga sådana och hoppas på att de är positiva. Tog såklqrt följdkort som visade på ett meddelande som påverkar min karriär på ett givande sätt, helt ok med andra ord:)

IMG_9285

 

Önskar er alla en underbar Fredag!