Hälsningar från Strasbourg

Kära kunder, Här kommer en liten hälsning från Strasbourg. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är en magisk känsla att befinna sig i denna medeltidsstad. Började denna dag med en morgonpromenad, här under kommer lite bilder. Just nu sitter jag och väntar på era samtal fram till 18.45, efter det ska jag iväg på påskmiddag. Imorgon Söndag så loggar jag in mellan 13 och 16 så passa på att ringa då om ni vill få tag i mig.

morgonpromenadstras4

morgonpromenadstras

Kära kunder, Här kommer en liten hälsning från Strasbourg. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är en magisk känsla att befinna sig i denna medeltidsstad. Började denna dag med en morgonpromenad, här under kommer lite bilder. Just nu sitter jag och väntar på era samtal fram till 18.45, efter det ska jag iväg på påskmiddag. Imorgon Söndag så loggar jag in mellan 12 och 16 så passa på att ringa då om ni vill få tag i mig.

 

 

Nordens beste spåkone

 

 

 

 

Nordens beste spåkone

 

 

morgonpromenadstras2

morgonpromenadstras5

 

Nordens beste spåkone

Kära kunder, Här kommer en liten hälsning från Strasbourg. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är en magisk känsla att befinna sig i denna medeltidsstad. Började denna dag med en morgonpromenad, här under kommer lite bilder. Just nu sitter jag och väntar på era samtal fram till 18.45, efter det ska jag iväg på påskmiddag. Imorgon Söndag så loggar jag in mellan 12 och 16 så passa på att ringa då om ni vill få tag i mig.

 

morgonpromenadstras3

Kära kunder, Här kommer en liten hälsning från Strasbourg. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är en magisk känsla att befinna sig i denna medeltidsstad. Började denna dag med en morgonpromenad, här under kommer lite bilder. Just nu sitter jag och väntar på era samtal fram till 18.45, efter det ska jag iväg på påskmiddag. Imorgon Söndag så loggar jag in mellan 12 och 16 så passa på att ringa då om ni vill få tag i mig.

 

Kära kunder, Här kommer en liten hälsning från Strasbourg. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är en magisk känsla att befinna sig i denna medeltidsstad. Började denna dag med en morgonpromenad, här under kommer lite bilder. Just nu sitter jag och väntar på era samtal fram till 18.45, efter det ska jag iväg på påskmiddag. Imorgon Söndag så loggar jag in mellan 12 och 16 så passa på att ringa då om ni vill få tag i mig.

 

 

Kära kunder, Här kommer en liten hälsning från Strasbourg. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är en magisk känsla att befinna sig i denna medeltidsstad. Började denna dag med en morgonpromenad, här under kommer lite bilder. Just nu sitter jag och väntar