Grön basker – gröna ögon

YotaGreenNov2018Dramaticfilteriphonebutnobeautyfilter

TrocaderoNov2018 Kära läsare,
Snart är det första advent, mysigt eller hur? Idag gick jag i 80 minuter till svenska affären för att köpa kräftor. På vägen dit passerade jag bland annat Trocadero med en vacker vy över Eiffeltornet, Champs Elysees och Triumfbågen. Det på vägen tillbaka var det rusningstid och såååå mycket biler överallt. Busschauffören var arg och skrek inifrån bussen till bilister, cyklister etc. då vi stod still i kanske 5-10 minuter i rondellen vid Triumfbågen. Hela bussresan tillbaka tog 65 minuter mot runt 30 minuter som det brukar ta. Igår var det utgång med ett gäng tjejer som jag inte träffat förut som bor i Paris och är med i en FB grupp som jag ör med i. Det var riktigt trevligt och i kvällen i ära så tog jag på min mina gröna linser och köpte en grön basker (de hade inga svarta och det var tur det för detta passade ju bra med ögonfärgen). Jobbar fram till 23.30 (idag Torsdag) för er som vill nå mig sent. Vi hörs och skrivs!