Grattis Sverige!

sverigeSverige!
Vill passa på att gratulera Sverige på nationaldagen. Sverige är fullt med människor med fina värderingar. Många av mina svenska kunder kontaktar mig via skriftliga readings och även ljudreadings men det finns även de som ringer mig på spålinjen. Ni är alla, ja jag menar det, väldigt trevliga och mjuka på ett tydligt sätt. Det är även denna typ av mjukhet jag upplever när jag åker till Sverige. Redan i flygplanet så möts jag ofta av ett trevligt leende av den svenska flygvärdinnan (ja oftast är de fortsatt kvinnor). Nivån på utbildning, moral och en strävan efter att vara öppen inför det nya är beundransvärt i Sverige. Visst har det på senare tid varit mer komplicerat att upprätthålla samma nivå som förut men de grundläggande värderingarna återstår och jag hoppas verkligen att de även består. Sverige är unikt!